What's on
Paradiso

Brood & Spelen - live: Eva Almagor

Brood & Spelen - live: Eva Almagor

zondag 1 mei 2016

zondag 1 mei 2016

Locatie: Paradiso Noord (IJzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Paradiso organiseert in samenwerking met de Herman Brood Academie: brood & spelen. Iedere zondagmiddag kun je in de prachtige IJzaal (Paradiso Noord) gratis kijken naar jonge, talentvolle artiesten. Geniet met een drankje van intieme optredens met het mooie uitzicht over ’t IJ als achtergrond.

Eva Almagor
Maak je klaar voor de Southern Soul van Eva Almagor. Liedjes vol blues en pop die je meenemen in herkenbare dubbelzinnige situaties. Eva en haar band brengen frisse vintage vibes waarbij de invloed van hun muzikale helden nederig voelbaar is. Ongekend Talent van de NCRV beschreef haar als "De Norah Jones van de lage landen, maar dan met meer blues & balls."

Animal Antics
Gewapend met songwriting skills opgedaan aan The Brighton Institute of Modern Music, vertrok zanger/gitarist Tim Peters van Ton terug naar Nederland om een band te beginnen met voormalige klasgenoten. Animal Antics vertaalt beestachtige capriolen naar een goede dosis dansbare beats en laat deze de hand schudden met de melancholische klanken uit een Australische klankkast. Denk aan Luke Pritchard en Katy Perry dansende op een track van Bombay Bicycle Club. 

Paradiso Programme

What's on