What's on
Paradiso

Boss

Boss

Friday 28 November 2014

Friday 28 November 2014

Na een zinderende Halloween special is BOSS terug! Inmiddels is de maandelijkse clubnacht in Paradiso een begrip binnen en buiten Amsterdam. Met de grootste Hiphop en R&B klassiekers van toen en nu, gedraaid door de BOSS residents, DJ Joey Switch, Mike Mercy en Mr. Speak, ben je verzekerd van een topnacht! MC’s Fit en Aries zijn ook deze editie weer van de partij om samen met de DJ’s de zaal op zijn kop te zetten.

Met uitverkochte edities en optredens van onder andere Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul, is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland. Onder leiding van het team bestaande uit: DJ Switch en MC's Fit en Aries is het bij BOSS een hele avond lang genieten van de beste old school hiphop en r&b. Daarnaast maken ze hun slogan ”From The Old To The New” zeker waar, want ook swingbeat, de 70's, 80's, 90’s en de beste nummers van het afgelopen decennium komen voorbij.

De afgelopen edities van BOSS zijn om nooit te vergeten en als altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.  BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline - het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland - haar hart ophaalt. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond BOSS te vinden.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

What's on