What's on
DSC7245kleur

Boef + JoeyAK

Boef + JoeyAK

donderdag 24 januari 2019

donderdag 24 januari 2019

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 29 september. Kaarten gekocht voor die datum zijn deze avond gewoon geldig.

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut-EP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease. En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de videoclip van zijn nummer‘Habiba’ werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.

Support: DJEZA

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Boef
  • DJEZA

VIP-pakket

Het VIP-pakket voor Boef in Paradiso is uitverkocht

Het VIP-pakket bestaat uit:

  • Toegang tot de show
  • Early get-in (om 17:30)
  • Meet & greet en fotomoment met Boef
Hqdefault 180917 095827

Drama

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on