What's on
DSC7245kleur

Boef

Boef

Saturday 29 September 2018

Saturday 29 September 2018

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop voor 44 euro incl. servicekosten. Voor details zie onderaan deze pagina.

Wegens het uitstellen van de release van zijn album, is het concert van Boef verplaatst naar 24 januari 2019. Locatie, aanvang en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 23 januari 2019 worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie deze pagina voor meer informatie over retourneren.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Boef

VIP-pakket

Het VIP-pakket bestaat uit:

  • Toegang tot de show
  • Early get-in (60 minuten voor reguliere kaarten)
  • Meet & greet en fotomoment met Boef
Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut-EP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.  Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease. En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de videoclip van zijn nummer‘Habiba’ werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on