What's on
Bob Uit Zuid

Bob Uit Zuid + The Covids

Bob Uit Zuid + The Covids

woensdag 11 mei 2022

woensdag 11 mei 2022

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:30, Support: 18:00, Main programme: 21:00

Bob Uit Zuid huilt nooit. Hij is allergisch voor hele lieve katten. Luncht in zijn eentje. Heeft geen lift, alleen maar trappen. Er zit heel veel tegen, je wil het weten. Maar hij huilt nooit. Zijn naam dook voor het eerst op een hiphopcompilatie-album op. Het nummer 'Zuid' en de nieuwste singles 'Karpervissen' en 'Ik Huil Nooit' vallen op door de combinatie van hiphop met een rockgeluid. Je hoort gitaarriffs en snoeiharde snares. Dat blijft niet onopgemerkt. Wat volgde is een single op de Paradiso Vinyl Club, een platencontract bij Excelsior Recordings, een optreden op Eurosonic/Noorderslag en een boekingsdeal met MOJO. 

Paradiso Vinyl Club single releaseshow
Tijdens deze show presenteert Bob Uit Zuid zijn single 'Karpervissen'. Het is de 44ste release op de Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso voor nieuwe Nederlandse muziek. Leden van de Paradiso Vinyl Club ontvangen onder andere de single van Bob Uit Zuid thuis in de brievenbus. Lid worden doe je via deze website.

Voorprogramma: The Covids
De afgelopen jaren zijn er talloze redenen geweest om een punkband op te richten. Toen het uitgaan en sociale leven van dit jonge viertal werd afgepakt, duurde het niet lang voor The Covids het levenslicht zag. Hun doel? Met melodieuze rock 'n roll punk voor wat lol en afleiding zorgen in deze vreselijke tijd.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Bob uit Zuid
  • The Covids
Op woensdag 11 mei speelt Bob Uit Zuid in Paradiso Amsterdam. Het voorprogramma is The Covids. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bob Uit Zuid

Karpervissen

Op woensdag 11 mei speelt Bob Uit Zuid in Paradiso Amsterdam. Het voorprogramma is The Covids. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bob Uit Zuid

De Popkast

EP1

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on