What's on
Billy Bragg

Billy Bragg

Billy Bragg

Sunday 22 May 2022

Sunday 22 May 2022

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Er zijn ook passe-partouts te koop voor alle drie de concerten voor € 84,50.

This is the postponed event of September 27th 2020 and April 17th, 2021. Tickets bought for the original dates are valid for this date.

Billy Bragg, de maatschappijkritische Brit, schrijft sinds begin jaren ’80 geestige, romantische liedjes over het leven en de liefde, afgewisseld met actuele protestnummers. Zijn repertoire beweegt zich op de grens van folk en punk en hij laat zich graag inspireren door The Clash, Woody Guthrie en Bob Dylan. In de jaren tachtig was hij in het Engeland van Thatcher één van de stemmen van socialisme met nummers als ‘A New England’, ‘The Milkman of Human Kindness’ en ‘The Man with the Iron Mask’. In zijn akoestische punkliedjes probeert hij de tijdsgeest te vatten zonder er zwaarmoedig bij te worden.


Op 20, 21 en 22 mei 2022 komt hij naar Paradiso Noord voor drie unieke optredens. Op deze derde en laatste avond voert Bragg liedjes op van zijn tweede drie albums; ‘Workers Playtime’ (1988), de popklassieker ‘Don’t Try This At Home’ (1991) en het back-to-basics ‘William Bloke’. Er zijn tevens passe-partouts beschikbaar voor alle dagen.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Billy Bragg

Passe-partouts

Er zijn ook passe-partouts te koop voor dit concert voor € 84,50. Passe-partouts worden op naam verkocht en zijn niet overdraagbaar. De naam van de persoon die de bestelling plaatst komt op alle bestelde tickets te staan, hij/zij moet zich kunnen legitimeren bij de ingang van de zaal en tegelijk met de houders van eventuele andere ticket(s) op zijn/haar naam naar binnen gaan.

Andere data

Op 20, 21 en 22 mei 2022 komt Billy Bragg naar Paradiso Noord voor drie unieke concerten naar Paradiso Noord. Losse tickets en passe-partouts zijn hier verkrijgbaar.

Billy Bragg

Waiting For The Great Leap Forward (Live on KEXP)

Op 20, 21 en 22 mei 2022 komt Billy Bragg naar Paradiso Noord voor drie unieke concerten naar Paradiso Noord. Losse tickets en passe-partouts zijn hier verkrijgbaar.

Billy Bragg

Sexuality video

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on