Barry jb

Barry Hay & JB Meijers

Barry Hay & JB Meijers

Sunday 14 February 2021

Sunday 14 February 2021

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Let op: dit concert is afgelast. Alle ticketkopers, ook van de originele datums 7 en 8 april 2020 ontvangen via e-mail meer informatie over het retourneren van hun tickets.

---

Twee van de grootste talenten uit de Nederpop bundelen de krachten om samen hun favoriete liedjes te spelen in Paradiso. Op 'For You Baby' van Golden Earring's Barry Hay en JB Meijers - gitarist en producer van onder meer De Dijk, Acda en de Munnik en The Common Linnets - hoor je bekende en minder bekende nummers van bijvoorbeeld van Roy Orbison gespeeld met een Zuid-Amerikaanse flair, Bob Dylan in een mariachi-jasje en Bruce Springsteen.

Barry en JB kennen elkaar al langer, maar toen Barry in 2017 meewerkte aan Ilse DeLange’s tv-programma ‘Ilse’s Veranda’ raakten ze bevriend. Na hun akoestische uitvoering van ‘Radar Love’ bij De Wereld Draait Door ontstond er een echte klik tussen de twee. Toen Barry voorgelegd werd om een album vol duetten op te laten nemen zei hij; ‘Prima, maar dan wil ik het wel samen met JB doen!’. 

In Paradiso staan Barry en JB voor het eerst samen op het podium met hun nieuwe werk. In hun eigen woorden betekent dit project meer dan alleen muziek; ‘het is een ode aan onze vriendschap’. 

Line-up

Main Hall

  • Barry Hay & JB Meijers
Hqdefault 200702 121327

I'm On Fire

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on