What's on
DSCF7031 167

Babs

Babs

vrijdag 22 september 2023

vrijdag 22 september 2023

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

Babs is pop-rapper, producer en songwriter met een missie: aan de hand van haar muziek kleur brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen stereotypes rond gender en seksualiteit. Ze probeert op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene. Haar missie weet ze geluid te geven met hulp van dance drums, melodische rap en funky akkoorden.

Na haar eerste release tijden de pandemie in 2021 ging het razendsnel: twee EP’s, optreden voor een vol Malieveld tijdens Bevrijdingsfestival, een debuut op de Mainstage tijdens Rotterdam Prime, een show op Eurosonic Noorderslag en een nominatie voor de Popprijs Overijssel. Sindsdien heeft ze ook met meerdere grote namen van Nederlandse bodem mogen werken zoals Willie Wartaal, Linde Schöne en Shary-An.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  Die/Hun - Babs

  Babs

  Die/Hun

  Accept the preferences cookies to view the video.

  How to get to Paradiso

  Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

  Paradiso Programme

  What's on