What's on
At 1600x1200

@

Thursday 29 February

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 21:30, Main programme: 22:00

Ticket € 17,00

For members

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 2,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Met een affiniteit voor het combineren van digitale en analoge elementen, omschrijft @ hun debuutalbum 'Mind Palace Music' als hyperfolk. De plaat bevindt zich ergens in het midden tussen aangenaam vertrouwd en verfrissend innovatief. Filipczak en Rose werken samen vanuit Baltimore, dan wel vanuit Philadelphia, aan hun muziek. De band treedt momenteel op als viertal en past hun opnames aan voor een instrumentaal diverse live set, inclusief fluit, PVC-fluit en microKORG. De extra bandleden zijn onder meer Nino Soberon op cello, bas en melodica, en Nina Ryser op drums en melodica.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • @
@

@

Where'd You Put Me

Gratis met de Indiestadpas

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on