What's on
Anais Mitchell

Anais Mitchell + Kacy & Clayton + Kacy & clayton

Anais Mitchell + Kacy & Clayton + Kacy & clayton

zondag 6 november 2022

zondag 6 november 2022

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 21:00

Anaïs Mitchell is een singer-songwriter uit Vermont die meerdere Grammy's en Tony's op zak heeft. In januari van dit jaar kwam Mitchells langverwachte album 'Anaïs Mitchell' uit, waarop ze voor het eerst sinds 2012 muziek uitbrengt onder haar eigen naam. Op dit album werkt ze samen met Josh Kaufman, Bon Iver, The National en haar eigen band Bonny Light Horseman. Mitchel combineert folkzang met poëzie en ballads, waardoor ze geroemd wordt als een van de beste folkschrijvers van haar tijd. Ook is ze bekend van de musical Hadestown, een folk opera, waarvoor ze de niet alleen de muziek en teksten schreef, maar ook het boek.

Info over Kacy & Clayton vind je onder de video van Anaïs.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Anaïs Mitchell
Op zondag 6 november 2022 staat Anais Mitchell en Kacy & Clayton in Tolhuistuin. Klik hier voor tickets en informatie.

Anais Mitchell

On Your Way (Felix Song)

Accept the preferences cookies to view the video.

Kacy & Clayton

Kacy en Clayton groeiden op in een gehucht in Canada en maken muziek waarbij ze de afgelegen vlaktes, bergen en optredens in schuren niet vergeten. Instrumenten en muziek spelen een prominente rol in het dorpsleven en zodoende leren beiden op jonge leeftijd hoe ze zich kunnen uiten met muziek. In een klein gehucht is het niet gek dat je elkaar tegenkomt en het duurt niet lang voor ze als duo beginnen. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder en het geluid dat ze als duo voortbrengen zit tussen country, blues en Engelse folkrock in, waarbij Kacy zorgt voor kristalheldere vocalen en Clayton voor het gitaarwerk. Ook maakten ze een album met Marlon Williams.

Op zondag 6 november 2022 staat Anais Mitchell en Kacy & Clayton in Tolhuistuin. Klik hier voor tickets en informatie.

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on