What's on
Amsterdam klezmer band paradiso photo credit thomas huisman min 1

Amsterdam Klezmer Band

Amsterdam Klezmer Band

Friday 9 October 2020

Friday 9 October 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

  • Program is seated only

De Amsterdam Klezmer Band is al 25 jaar lang een vaste waarde op festivals, in clubs en in theaters zowel binnen als buiten Nederland. De zevenkoppige band uit Amsterdam werd opgericht in 1996 en maakt muziek die voortkomt uit de Oost-Europese Joodse traditie met invloeden van zigeunermuziek, jazz, funk, ska en zelfs hiphop. Je kon de band al eerder bewonderen op festivals als Sziget, Lowlands en North Sea Jazz en zij die daar bij waren, kunnen beamen dat shows van het opzwepende gezelschap zowel serieuze, emotionele als vrolijke tonen kent, maar uiteindelijk altijd uitmondt in één groot feest. In februari 2020 staat de release van het nieuwe album op de planning. Begin dit jaar zag hun nieuwe album 'Fortuna' het levenslicht en op 9 oktober geeft de band een Coronaproof concert in Paradiso.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Amsterdam Klezmer Band

Coronamaatregelen + mondkapjesplicht in Paradiso

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Meer informatie en alle maatregelen zijn te vinden via de link hieronder. 

Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland voor maximaal 250 bezoekers. 

Amsterdam Klezmer Band - Cocek a la Kopyt

Amsterdam Klezmer Band

Cocek a la Kopyt

Accept the preferences cookies to view the video.
Amsterdam Klezmer Band

Amsterdam Klezmer Band

Tsilja (live in het Bimhuis)

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on