What's on
Aadje Piraatje 1920x1080px

Aadje Piraatje viert feest!

Aadje Piraatje viert feest!

Sunday 8 April 2018

Sunday 8 April 2018

In Paradiso - Main Hall

Doors: 13:00, Main programme: 13:30

  • Program is half seated, half standing

Aadje Piraatje is het karakter uit het succesvolle kinderboek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Acteur Ton Meijer vertelt het verhaal Aadje Piraatje viert feest! samen met drie musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest in een spannende voorstelling met veel muziek voor iedereen vanaf 4 jaar.

Ton Meijer, vertellerJoanna Trzcionkowska, viool
Herman Draaisma, basklarinet
Paul Lemaire, slagwerk

Samen met de kinderen gaan Ton en de musici op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. De verhalen die voorbij komen in Aadje Piraatje viert feest! zijn heel herkenbaar voor kinderen. Zoals het verhaal Tand, waarin Aadje een melktand inruilt voor een grote-mensen-tand. Verder beleeft Aadje allerlei avonturen met zijn vader en de andere piraten aan boord van het piratenschip. En natuurlijk komen alle bekende verjaardagliedjes voorbij.

Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek. En weet dit op een weergaloze manier over te brengen op een zowel jong als oud publiek. Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on