What's on
Asavage

A. Savage (Parquet Courts), Jack Cooper (Ultimate Painting)

A. Savage (Parquet Courts), Jack Cooper (Ultimate Painting)

woensdag 24 januari 2018

woensdag 24 januari 2018

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 21:30, Main programme: 22:00

Gratis met de Indiestadpas 2018

Parquet Courts bracht in de afgelopen vier jaar liefst vijf succesvolle albums uit en doet het nu wat rustiger aan. Dat wil niet zeggen dat de bandleden dat ook doen. Frontman Andrew Savage brengt namelijk dit jaar zijn solodebuut 'Thawing Dawn' uit. De twee voorproefjes die al op Spotify te vinden zijn laten een meer ingetogen kant van Savage horen. De lage vocalen die je al van gewend was, klinken op een lager tempo nog dieper en komen harder binnen. Voor het opnemen van zijn soloalbum werkte Andrew samen met vrienden uit de bands Woods, Ultimate Painting, PC Worship, EZTV en Psychic TV. Van Ultimate Painting komt Jack Cooper mee voor dit optreden en samen maken ze er een extra lange show van, waarbij er ook ruimte is voor solowerk van Cooper.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • A. Savage

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. De Indiestadpas 2018 is te koop vanaf 1 november via de webshop van Paradiso en Ticketmaster. Aanmelden voor het concert kan via de onderstaande link.

Op 23 januari geeft Andrew Savage, de frontman van Parquet Courts, een concert in Paradiso Amsterdam.

Gynn Square

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on