What's on
David Vunk

A Night By.. David Vunk

A Night By.. David Vunk

Friday 21 December 2018

Friday 21 December 2018

In Paradiso - Main Hall

Doors: 00:00, Doors close: 05:00, Main programme: 00:00

Deurprijs €16,- incl. daglidm.
  • Access 18 years and over only

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar https://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Tijdens deze nieuwe avond nodigt Paradiso een nationale of internationale artiest uit die zijn favoriete line-up cureert. David Vunk bijt het spits af in het jaar dat hij grote successen behaalde. Zo sloot de Rotterdamse dj op een grootse manier de X-Ray van Lowlands af, gaf hij acht dj-sets tijdens ADE en deed hij zijn eerste Boiler Room tijdens Dekmantel. Voor A Night By.. nodigt David Vunk een aantal van zijn favoriete artiesten uit. De line-up hiervoor wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Het heeft even geduurd, maar na 25 jaar in het vak is David Vunk nu niet meer weg te denken uit de Nederlandse dancescene. De Rotterdammer staat er om bekend dat hij zijn eigen plan trekt en altijd uit puur vanuit zijn hart draait. Hij is groot geworden door zijn brede verzameling en omdat het een beest achter de draaitafel is. Laat je meeslepen naar de wereld van een van de meest spraakmakende DJ's van het land. Beïnvloed door electro, disco, italo, Chicago house, acid en deephouse, zet Vunk gegarandeerd een onvergetelijke avond in elkaar. Met zijn vrienden.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • David Vunk
Hqdefault 181102 154959

Boiler Room x Dekmantel Festival 2018

Hqdefault 181102 154959 1

Live at Cartel ADE 2017 @ Paradiso

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on