What's on
News overview

The Mauskovic Dance Band maakt van elke show een tropische fiesta

29 November, 2019

67375552 2398966306830332 4557419828196933632 o

Als je wel eens naar festivals gaat, heb je deze band vast al eens mogen aanschouwen. De leden van The Mauskovic Dance Band zijn namelijk graag geziene gasten vanwege hun funky energie. Ze mixen Afro-Colombiaanse cumbia en Latijns-Amerikaanse invloeden van hun voorouders met een flinke dosis disco. Een tropisch dansfeest is gegarandeerd!

Nicola Mauskovic, oprichter van de band, drumde enkele tijd bij andere Ticket to the Tropics-bekende Altin Gün en toerde met Jacco Gardner tot hij zo’n drie jaar geleden The Mauskovic Dance Band oprichtte met muzikale maten Mano, Marnix en Donald. Ze plukten producer en percussionist Juan Hundred nog even van een Caribisch eiland. De gezamenlijke liefde en passie voor genres als cumbia, palenque, afrobeat en disco bracht de band pas echt samen. 

De muziek van The Mauskovic Dance Band is gelaagd, wild, dansbaar en eindigt live vaak in een indrukwekkende jamsessie met gitaren, keyboards, synths, drums, maracas, koebellen en meer. En dat doen ze altijd heel ontspannen, deze mannen blijven cool. Ze brengen het beste van alle plekken op de wereld samen en dat hoor je, luister maar eens naar hun debuutplaat The Mauskovic Dance Band, dat ze eerder dit jaar uitbrachten. Psychedelische jaren zeventig- en tachtigmuziek uit Latijns-Amerika. Waar komen ze dan vandaan, Peru, Chili, Colombia? Nee, de heren komen dus gewoon uit Amsterdam.

Dans je in het zweet op zaterdagavond 30 november tijdens The Mauskovic Dance Band in het Skatecafé. Laat je gaan, dat doen zij zelf ook!


Limited Edition Poster

Voor het uitverkochte concert van The Mauskovic Dance Band op zaterdag 30 november 2019 in Skatecafé maakte het ontwerptalent Celine Hoogervorst een exclusieve poster.

Het gaat om een 3 kleuren RISO-print op A3 formaat (exacte afmeting is 42cm x 29,7cm) in een gelimiteerde oplage van 30 exemplaren die zijn genummerd en gesigneerd door de ontwerper.

LET OP

De poster is exclusief te bestellen voor bezoekers van het concert op zaterdag 30 november en kan uitsluitend in het Skatecafé opgehaald worden op deze avond direct na het concert.

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Full album