Programma
Pitou 2

Pitou

Pitou

vrijdag 14 oktober 2022

vrijdag 14 oktober 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Pitou is verplaatst van 14 oktober 2022 naar 14 april 2023. Het tijdstip is niet gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met alle details. Voor algemene informatie, zie deze pagina: www.paradi.so/Ticketinfo.

De Amsterdamse Pitou raakte op jonge leeftijd gefascineerd door klassieke muziek. Vanaf haar negende zingt ze in een klassiek koor waar en ze het onbeschrijflijke gevoel van samenzang en harmonieën ontdekt. Op haar 18e raakt Pitou geïnteresseerd in pop, rock en gitaar en het is meteen raak: de nummers schrijven zichzelf. De basis van de singer-songwriter is klassieke muziek in combinatie met de muziek die ze met haar ouders ontdekte op hun verre reizen. Na twee succesvolle EP's is het nu tijd voor haar debuutalbum 'Big Tear'. Op dit album komt haar klassieke achtergrond naar voren in gelaagde harmonieën, zangpartijen en melodieën, terwijl instrumenten als piano, harp en synthesizers het alternatieve popalbum compleet maken.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Pitou
Op vrijdag 14 oktober staat singer-songwriter Pitou in Bitterzoet. Klik hier voor meer informatie & tickets.

Pitou - Big Tear

Pitou - Big Tear

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma