Programma
Litzbergg

Litzberg

Litzberg

Saturday 14 December 2019

Saturday 14 December 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Hij speelt al jaren in tal van bands (Sandusky, Gasoline Brothers), maar opeens was er de drang om helemaal zelf iets te doen. En zo geschiedde. Mathijs Peeters bedacht Litzberg, een project vernoemd naar het Limburgse natuurgebied uit zijn jeugd. In Paradiso worden nummers van het debuutalbum 'In_My_Head', dat afgelopen september uitkwam gepresenteerd. De plaat staat vol met stevige rootsrockliedjes, die het evenwicht bewaren tussen ambachtelijke melodie en bevlogen experiment.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Litzberg

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nog steeds te koop via de winkel van Paradiso.

Van het Sugar Mountain blog:

Op zaterdag 14 december geeft Litzberg een concert in Paradiso in Amsterdam. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Tickets zijn via deze pagina verkrijgbaar.

In My Head

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma